Huisstijl voor een bruiloft

Voor Perry & Laura (mijn lieve vrienden) mocht ik hun huisstijl voor de bruiloft ontwerpen.

Hun wensen waren:

Wat heb ik gedaan:

De namen van hun heb ik onder elkaar geplaatst met een sierlijk touw eromheen, zodat er een eenheid ontstaat. Dit heb ik aangevuld met 3 hartjes en takken met bladeren. De kleuren die ik heb gebruikt passen bij elkaar waardoor het een rustig maar ook kleurrijk sierlijk logo is geworden in bohemain stijl.

De 'Save the date' kaart

Deze moest natuurlijk in dezelfde stijl als het logo.
Op hun bruiloft hebben ze lampjes hangen met een touw als decoratie, dus heb ik een lampjes slinger toegevoegd. Als extra decoratie vond ik de hartjes slinger ook heel passend erbij.
Uiteraard mochten de takken bladeren en de ringen niet ontbreken.
En het verliefde stel maakt de kaart helemaal compleet! ๐Ÿ™‚
De trouwdatum heb ik onzichtbaar gemaakt omdat deze in de toekomst ligt.

De trouwkaart!

Laura kwam zelf met een 'idee' ontwerp voor de trouwkaart ๐Ÿ™‚ Dit idee heb ik voor haar uitgewerkt en zodra ze het zag kon ik haar niet gelukkiger maken! Zo leuk!! Het was precies hoe ze het in haar hoofd had ๐Ÿ™‚

Formaat van de kaart is iets kleiner dan een A4. Het is een drieluik gevouwen als een zigzag.

De klokken heb ik in de stijl van het logo gemaakt en ze wilde er ook lijntekeningen bij hebben. Dit heb ik voor haar gerealiseerd.

De voorkant van de kaart volgt nog omdat de bruiloft nog moet plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *