Over Cynthia

Hi! Mijn naam is Cynthia Garthoff, geboren in 1984 in Amsterdam. Sinds 2011 ben ik voor de liefde verhuisd naar Hellevoetsluis. In 2014 ben ik moeder geworden van een meid en in 2018 nog een keer van een jongen. 

Creativiteit… het is me met de paplepel ingegoten. Mijn moeder maakt de mooiste handgemaakte wenskaarten en ik was altijd het meisje met de creatiefste traktatie op school. Als kind zijnde vond ik het héél leuk om te knutselen, tekenen, bakken en kleuren zodat ik mijn creativiteit en fantasie kwijt kon. 

Tekenen… samen met 2 andere vriendinnen heb ik oneindig veel getekend op de basisschool. Ik had multimappen vol! Zo jammer dat ik dat tijdens de middelbare school heb weggegooid! Tijdens deze periode verloor ik mijn plezier in het tekenen. Jaren later heb ik het weer eens opgepakt door een tekencursus te volgen maar hier bleef het bij. En toen was daar mijn lieve kleine creatieve leergierige dochter die het plezier van tekenen weer bij mij terugbracht… ze wilde graag een kleurplaat en ze vroeg aan mij of ik er één kon tekenen en wat deed zij; zij probeerde het na te tekenen, hihi! Nu maak ik logo’s op papier én digitaal. 🙂

Tijdens mijn middelbare schooltijd kwam het internet in opmars en begon ik webdesign leuk te vinden. Er bestond toen een website genaamd “Clubs”. Ik had een club aangemaakt maar ik was niet tevreden met het uiterlijk van de clubsite. Dus ben ik me in de html en css codetaal gaan verdiepen. Maar ja ik was ook een puber en na een jaar hield ik het voor gezien. Nooit meer wat mee gedaan en na de middelbare school ging ik naar een koksschool, want de woensdagen op de middelbare school waren de kookdagen en dat vond ik ook helemaal fantastisch om te doen haha.

Fotografie, het vormgeven van fotoboeken en uitnodigingskaarten is ook altijd mijn grote hobby geweest. Door de jaren heen betrapte ik mezelf er op dat ik altijd kritisch naar een website keek, maar verder besteedde ik er geen aandacht aan. Totdat ik mijn baan verloor omdat het bedrijf waar ik werkte failliet ging. Ik heb toen echt goed nagedacht over wat ik wilde en heb toen de stap gezet om de web- en grafische design kant op te gaan. Zodoende heb ik me laten omscholen en ben ik nu in de gelegenheid om mooie web- en grafische ontwerpen voor jullie te maken!

Wat mag ik voor jou ontwerpen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ik ben nu ruim 10 jaar samen met Arlet. Voordat wij kinderen hadden hebben wij mooie reizen gemaakt naar Rome, Parijs, Dominicaanse Republiek, Gran Canaria, Brussel, Duitsland, Griekenland, Israël, Malta en Italië. Het ene jaar een autovakantie in Italië (Gardameer, Cinque Terre, Pisa en Venetië) waarbij wij op de bonnefooi met ons tentje achterin ergens naartoe reden, en het jaar erop een Holy Land cruise waarbij wij Griekenland, Turkije, Israël, Malta en Spanje bezochten. Fantastisch was het!

En toen kregen wij onze kids en vonden we het makkelijker om naar een Landal bungalowpark te gaan. Helemaal geweldig voor kinderen! Maar nu worden ze ouder en begint het toch weer te kriebelen om te gaan reizen in Europa. Dus hebben wij een kleine 4 persoons caravan aangeschaft om zo een nieuw reis avontuur aan te gaan! Wij zijn enthousiast 🙂

Webdesigner-Designhoff-Cynthia

Ik ben geen wijndrinker, wel een bierdrinker en van een cocktail of een Bailey word ik ook blij. In de Dominicaanse Republiek kregen we Brugal met cola te drinken, nou hou ik normaal niet van rum maar deze mag ook wel in onze voorraadkast liggen. 🙂 Mijn vriend en ik zijn ook echte Bourgondiërs. 

Nu houd ik op met mijzelf voor te stellen. Nu mag jij je gaan voorstellen aan mij 🙂
Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen.

Liefs Cynthia.

Ben je enthousiast geworden?

Vraag dan snel een offerte aan!

Offerteformulier