logo-verloskundigenpraktijk-hellevoetsluis

Welkom bij verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis.

Hierboven op de foto onze verloskundigen – v.l.n.r: Annebel, Willie, Sharon, Diane, Sofia en Jorieke.

Willie, Jorieke en Diane vormen de maatschap en zijn de eigenaren van de praktijk. Zij verzorgen de meeste spreekuren, echo’s, anticonceptie, vergaderingen/overleggen/werkgroepen (samen met gynaecologen en andere specialisten) en al het andere werk achter de schermen van de verloskundigenpraktijk. Maar natuurlijk draaien zij ook mee in de 24 uurs diensten.

Sharon Groen, Sofia Bekker en Annebel Silvius zijn vaste waarneemsters binnen de praktijk. Zij verzorgen samen ongeveer 70% van de 24 uurs diensten binnen de praktijk.

“Professionaliteit en gezelligheid in de begeleiding rondom verloskunde en anticonceptie”

Ons werkgebied beslaat geheel Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn en Oudenhoorn. Mocht je buiten ons werkgebied wonen en toch bij ons onder zorg willen, neem dan contact met ons op om dit te overleggen.

Contact

Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis is 24/7 bereikbaar voor bevallingen en spoedgevallen. Voor niet spoedgevallen, afspraken maken/wijzigen en opvragen van bloeduitslagen of formulieren zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 9.30 uur en tussen 14.00 en 15.00 uur

Mocht je ongerust zijn over iets en of met een vraag niet kunnen wachten tot de volgende dag, bel dan gerust. Wanneer wij niet direct opnemen, kan het zijn dat wij bezig zijn met een bevalling, spoedgeval of in gesprek zijn. Probeer het dan nogmaals.

06 526 913 50Bevalling - beladvies

Aanmelden

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent kun je je direct bij ons aanmelden. Wanneer je een positieve zwangerschapstest hebt hoef je dus niet de huisarts te bellen, maar kun je direct contact opnemen met ons.

Bel op werkdagen tussen 8.30 en 9.30 uur en tussen 14.00 en 15.00 uur en we maken een eerste afspraak. De eerste afspraak plannen we tussen 8 en 10 weken zwangerschap, gerekend vanaf je eerste dag van je laatste menstruatie. Mocht je deze dag niet weten, dan is dat geen probleem.

AanmeldenEerste controle

Volg ons op Facebook.
Regelmatig plaatsen we leuke berichten over geboortes of andere nieuwtjes uit de praktijk

Kinderwens

Voor wie zwanger wil worden is het handig om meer te weten over haar menstruatiecyclus. Je berekent de duur van de cyclus door te rekenen vanaf de eerste dag van de menstruatie tot aan de eerste dag van de volgende menstruatie.

Zwangerschaps ABC

Heb je last van zwangerschapskwaaltjes en benieuwd hoe dit nu komt en wat je eraan kunt doen? Kijk eens bij ons Zwangerschaps ABC!

admin ajax 1
Pretecho's zijn ook mogelijk!

De pretecho’s staan los van de verloskundige zorg en zullen daarom ook buiten het reguliere verloskundige spreekuur om gepland worden.

Anticonceptie

Iedereen is bij ons van harte welkom voor een anticonceptieconsult. Ook wanneer je nog nooit zwanger bent geweest en/of niet bij ons bekend bent.

Afgelopen week bereikte ’t Dok Medisch Centrum in Hellevoetsluis haar hoogste punt. Er werd door een deel van de toekomstige ‘bewoners’ op afstand geproost om dit toch een beetje te vieren. In maart wordt gestart met de afbouw en creëren we voor iedere deelnemer een eigen plaats binnen het medisch centrum. In de zomer van 2021 hopen we de eerste bezoekers te kunnen verwelkomen. Lees hier meer: https://bit.ly/3nwKqvs

Datums voorlichtingsavonden
  • Februari
  • Maart
  • April
  • Mei
  • Juni
  • Juli

© Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis | Privacybeleid | Disclaimer

Gerealiseerd door Designhoff en Sedero